Contact

Patricia Kroes

 

Postadres:

Het Brekkense Wiel 68

8531 RT Lemmer 

 

T. 06 28 07 35 96

E. info@eizersterq.nl

http://nl.linkedin.com/in/pbkroes

Kvk: 62046012 

BTW-ID: NL001 903 293 B54 

 

Telefonisch bereikbaar*:

Maandag| Dinsdag| Donderdag| vrijdag

Wanneer ik telefonisch afwezig ben spreek een boodschap in of stuur mij een email.

Binnen 3 werkdagen neem ik contact met je op.

 

*m.u.v. school vakanties.

 

Heb je vragen over mijn diensten?

Neem contact met mij op
0
1
2
3
4
5
6
7

Contact

Neem contact met
mij op

Naam *

Telefoon

Email *

Opmerking / vraag *

Verzenden

Wie ben ik

Superhelden gezocht! Voor een betere wereld, die begint bij creativiteit en dat kan jij!

 

Hai andere Superheld,

 

Wat vind ik dat leuk dat je hier bent. Allereerst zal ik mezelf  voorstellen, mijn naam is Patricia Kroes en op deze pagina deel ik een stukje over mijzelf. Tevens een kleine glimp van waar mijn drijfveren vandaan komen om mijn bedrijf Eizersterq te beginnen.

 

Ik wil je kort meenemen terug in de tijd. Mijn gehele schoolcarrière vanaf de basisischool heb ik pittige tijden gekend. Zonder te veel in detail te treden. Bij het afronden van mijn HBO opleiding was mijn hart een leeg hart geworden. Weinig zelfvertrouwen en je onbegrepen voelen waren de kernwoorden.

 

"Hoe is dat nu gekomen", hoor ik je denken. Helaas miste ik in mijn schoolcarrière een inspirerende leerkracht die in mij geloofde. Iemand die je je eigen talenten laat onderzoeken. Iemand die mij gewoon begrijpt

 

'Waarom werd ik niet begrepen of kon ik mij niet begrijpbaar maken?' Komt het door mijn dyslexie? Dat waren vragen waar ik in die tijd en lange tijd erna mee heb geworsteld

 

Op de weg van persoonlijke groei heb ik ontzettend mooie dingen meegemaakt en geleerd. Mijn man ontmoet, moeder geworden,  nieuwe mensen ontmoet, verhuisd naar een andere provincie, trainingen en opleidingen gevolgd.

 

Met meer zelfvertrouwen in de wereld staan. Het zijn allemaal puzzelstukjes die mij compleet maken zoals ik nu ben. 

 

Een zo'n puzzelstukje heet creatief denken & creativiteit. Met dat virus ben ik besmet geraakt en heeft me laten in zien dat ik een ideeëngenerator ben.

 

'Creativiteit in mijn leven heeft voor mij dezelfde functie als zuurstof. Het geeft mij een gevoel dat ik van top tot teen leef!'

 

Creativiteit geeft me blijdschap, het activeert mij om mijn doelen te realiseren en het geeft vrijheid om te spelen.

 

Verwonderd zijn en verrast worden vind ik mooie momenten waar ik van geniet. Creativiteit & creatief denken brengen mij meer flexibiliteit in het omgaan met veranderingen. Hoe groot of klein deze veranderingen ook zijn.

 

Het andere puzzelstukje heeft te maken met tekenen. Tekenen doe ik graag, het ontspant en het maakt me blij. Helaas heb ik er weinig tijd voor. Toch ben ik de afgelopen jaren op zoek gegaan hoe ik tekenen een groter onderdeel van mijn dagelijks leven kan maken. 

 

Tijdens het opvoeden van onze zoon heb ik al mogen ontdekken wat voor een kracht tekenen heeft. Ik maakte zijn wereld overzichtelijk met picto's en tekende wat we op de dag allemaal gingen doen.  Wauw wat een ontdekking! Laten zien wat je bedoelt zodat de ander je begrijpt!

 

Yes! Ik heb een manier gevonden die bij mij past en ervoor zorgt dat mijn ideeën uit mijn hoofd komen en op papier belanden. 

 

Door middel van de combinatie beeld en woord laten zien wat je bedoelt. Mijn alias superheldin Vera Staan (Ver(a)staan| elkaar begrijpen) oftewel V-Woman is geboren. Tekenen als Superkracht. De visuele oerkracht zorgt ervoor dat we elkaar beter begrijpen en sneller in actie komen om doel(en) te bereiken

 

"Creativiteit in je dagelijks leven is het mooiste cadeau dat je jezelf en een ander kunt geven."

 

Met deze twee puzzelstukjes vlogen de ideeën door mijn hoofd.

 

Een team van Superhelden creëren! Wauw wat een droom....... 

 

Elke dag kom ik met een heldensprong mijn bed uit, klaar om mijn superkrachten in te zetten. 

 

Meer over mij weten check mijn Linkedin

 

EIZERSTERQ OP SOCIAL MEDIA

Facebook |Instagram |Pinterest 

0
1
2
3
4
5
6
7

Nieuws

0
1
2
3
4
5
6
7

Ideeën dating

Succesvol ondernemen
Liefde op het eerste idee! Je hebt als innoverende ondernemer een geweldig idee, maar je komt handen te kort om het de wereld in te zetten. Geen punt, de Ideeën-dating is daarvoor in het leven geroepen! Van idee tot uitvoering.

lees meer...

 

Word Super-vriend
Nog meer plezier in je leven! Word Super-vriend en verbeter de wereld! Hoe gaaf is dat? Ontdek nu de voordelen.

lees meer...

 

0
1
2
3
4
5
6
7

Ideeën dating

Online platform

NIEUW! -OPENT IN HET WINTER 2019-

Ik ben druk achter de schermen aan het werk aan mijn nieuwe producten en diensten. Nieuwsgierig? Snuffel gerust al rond op de verschillende verdiepingen. 

 

Hou de social media van EIZERSTERQ in de gaten! Of wordt Super-vriend en blijf op de hoogte van de aanloop naar de lancering, NIEUWE PRODUCTEN & AANTREKKELIJKE ACTIES.

Tevens ontvang jij de GRATIS leuke Tools die jou helpen om creativiteit te prikkelen en meer ideeen te genereren. 

 

Eizersterq verbind, vangt en deelt ideeën. Samen sta je sterk! 

 

Hai superheld!

Doe je mee om de wereld een stukje mooier te maken?

Mijn missie met Eizersterq is een team van superhelden creëren die anders durven denken en doen zodat wij Eizersterq zijn in het effectief realiseren van ideeën voor een betere wereld.

 

Wie zijn die superhelden?

 • Het zijn de idee-eigenaren van de toekomst.
 • ZZP-er's | ondernemers | professionals die de wereld een warm hart toe dragen.
 • Je bent iemand waarvan de ondernemings activiteiten en innovatieve ideeën een bijdrage leveren aan een betere wereld.
 • Je bent opzoek naar een helpende hand om je idee te kunnen realiseren zodat deze het daglicht gaat zien.
 • Je zoekt ondersteuning van anderen dat ervoor zorgt dat je samen sterk staat!
 • Je wilt een succesvolle en onderscheidende onderneming zijn. 
 • Je wilt je gevoel dat je er alleen voor staat als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Je wilt van betekenis zijn en jou voetafdruk achter laten op deze planeet. 

 

De superhelden houden zich bezig met een van de volgende thema's (helden missies);

 • Sociale samenhang en -participatie
 • Veiligheid 
 • Duurzaamheid
 • Aandacht voor de natuur
 • Verspilling van grondstoffen & materialen
 • Gezonde leefstijl

 

DROOM

Mijn droom is dat wij het grootste actieve superhelden team van Nederland worden. Ik heb mij laten inspireren door mijn eigen levens ervaring, een songtekst 'leeg hart' van Yentle en de Boer en Nils Roemen in het kader van #durftevragen (Nils wil mensen prikkelen om in beweging te komen om hun ideeen te realiseren).

 

Gewoon door 'Durf te vragen; Wie kan mij helpen, want ik heb dit nog nooit gedaan?'

 

Waarom zou je het alleen doen? Terwijl er mensen zijn die graag een ander willen helpen als je het enkel maar durft te vragen. In zijn boek #durftevragen noemt hij deze hulp de sociale overwaarden.

De ruimte en drive die mensen over hebben om andere te helpen. Ik voel me blij bij deze mindset en leef zoveel mogelijk vanuit mijn hart om andere te helpen. Vanuit deze mindset heb ik gekeken hoe dit te implementeren binnen mijn bedrijf Eizersterq.

 

De ideeën-dating 'Liefde op het eerste idee' was geboren De tegenhanger zijn van het Remi-gevoel om alles alleen te doen.   Samen ontdekken, experimenteren, begrepen worden en creëren. Ideeën realiseren, doen! Samen sta je sterk en kom je verder. 

 

Hoe werkt de Ideeën-dating?

Als superheld/ idee-eigenaar maak jij een video opname over jouw idee (kijk voor meer informatie op het ideeën-dating prikbord).

 • Met de video oproep ga jij de verleiding aan om je idee te wereld in te sturen op zoek naar een super-vriend.
 • De super-vrienden bekijken de ideeën en zijn opzoek naar de 'Liefde op het eerste idee'.
 • Is het liefde op het idee! Dan schiet cupido zijn pijlen. De super-vriend neemt contact met jou op om te onderzoeken met elkaar of er de klik is om verder te daten. Jullie hebben het samen over hoe jullie de volgende stap zetten. 

 

Inschrijven ideeen-dating

Dus ben jij die superheld met een idee die klaar is voor het daten?

Ga naar de Ideeën-dating van Eizersterq.  Maak GRATIS gebruik van de kansen en mogelijkheden om jou idee te laten daten. De eerste stap is het inschrijven van je idee.

Hoe je dat doet lees je op het Ideeën-dating prikboard. Wacht niet langer en start vandaag nog met het maken van een leuke frisse oproep voor jouw idee.

Heb je vragen? Stuur een email naar Eizersterq of neem contact op door met de ideeënvertaler, Patricia Kroes, te bellen. 

 

Word super-vriend 

Ben je die superheld en nog zonder idee om de wereld in te zetten?

Word super-vriend bij Eizersterq en help andere bij het realiseren van hun idee. Wie weet wat voor een moois daar uit voort kan groeien.

 

Superhelden gezocht! Voor een betere wereld, die begint bij creativiteit en dat kan jij! 

 

 

EIZERSTERQ OP SOCIAL MEDIA

Facebook |Instagram |Pinterest 

Word super vriend

Deel jouw superkrachten

NIEUW! -OPENT IN HET WINTER 2019-

Ik ben druk achter de schermen aan het werk aan mijn nieuwe producten en diensten. Nieuwsgierig? Snuffel gerust al rond op de verschillende verdiepingen. 

 

Hou de social media van EIZERSTERQ in de gaten! Of wordt Super-vriend en blijf op de hoogte van de aanloop naar de lancering, NIEUWE PRODUCTEN & AANTREKKELIJKE ACTIES.

Tevens ontvang jij de GRATIS leuke Tools die jou helpen om creativiteit te prikkelen en meer ideeen te genereren. 

 

INNOVEREN IS VAN LEVENSBELANG

Bij Eizersterq kun jij Super-vriend worden. Gewoon omdat het kan! Laat je talenten zien en zet je in om de wereld een stukje mooier te maken. Dat willen we toch allemaal?!

 

WORD SUPER-VRIEND BIJ EIZERSTERQ en draag bij aan een betere wereld die begint bij creativiteit. Help andere bij hun Heldenmissie en laat ideeen uitkomen. Alsof je op het ei van Columbus hebt zitten broeden en het de wereld in zet. Elkaar helpen omdat een ieder er toe doet. Samen kunnen we meer dan alleen.

 

Jezelf kunnen zijn is het aller belangrijkste en fijnste gevoel dat er is. Ieder bezit fantastische kwaliteiten & talenten. Enkel het probleem is dat je ze moeilijk allemaal te gelijk kunt in zetten in je dagelijkse leven.

 

Nu is er die plek waar je dat allemaal wel kunt laten zien! Speciaal voor jou heeft Eizersterq de Inspiratie salon in het leven geroepen. Iedereen heeft een superheld in zich. Zo'n eentje die graag een keer een ander wilt helpen zonder er iets voor terug te krijgen, gewoon omdat het kan en leuk vind om dat te doen. Die superheld mag naar buiten komen en op geheime missie gaan. 

 

VOORDELEN SUPER-VRIEND

 • Gratis toegang tot de Inspiratie salon, waar je talloze video's vind voor meer plezier in je werk.
 • Ontvangt de nieuwsbrief van Eizersterq (ik ben spaarzaam met mail versturen, dus geen spam)
 • Ontwikkel je kwaliteiten en talenten.
 • Met jouw talenten heb je invloed en draag jij je steentje bij aan een betere wereld.
 • Tevens ontvang je niet 1 maar 2 GRATIS leuke Tools op het moment dat jij Super-vriend wordt. De twee Tools helpen jou je creativiteit en innovatiekracht te prikkelen zodat jij Eizersterq bent in het ideeen genereren.

 

Word super-vriend klik hier

 

SUPER-VRIEND zijn, hoe werkt dat? 

Eizersterq beheerd een Inspiratie salon. Dat is en online omgeving waar speciaal voor  ideeeigenaren een online prikbord 'Liefde op het eerste idee' te vinden is.

 

Ideeeigenaren zijn ZZP-ers, ondernemers| professionals die EEN HELPENDE HAND kunnen gebruiken om hun idee de wereld in te zetten om vervolgens een stap verder te komen naar de uitvoering van hun idee.

 

Soms kan het een laatste zetje zijn om hun product| dienst te kunnen lanceren of dat er enige hulp nodig is in de ontwikkel fase van een idee. 

Je kunt als super-vrienden gevraagd worden om mee te helpen met het uitvoeren van concrete taken, kennis te delen of testers te zijn van jouw product | dienst.

 

Samen kun je veel meer. Dit alles met het gedachtengoed van Nils Roemen van #DURFTEVRAGEN in het achterhoofd. Met deze gedachten is mijn idee van het online prikbord 'Liefde op het eerste idee' en het worden van Super-vriend ontstaan.

 

Hoe gaaf is het om samen met elkaar en iets voor elkaar te kunnen betekenen. Gewoon omdat het kan!

 

Check nu hier of jij je superkrachten kunt inzetten.

1. Je vliegt digitaal naar de Inspiratie salon.

2. Klik op het Ideeën-dating' prikbord. 

3. Zoek 'Liefde op het eerste idee!' en kies een idee uit dat bij jou past! 

4. Neem contact op met de idee-eigenaar. 

5. Bekijk samen(jij super-vriend en de ideeeigenaar) of er een klik is om samen te werken.

6. Geniet van dit bijzondere avontuur.

 

Twijfel je nog of jij die superkrachten in je hebt? Lees dan verder bij de Heldencheck.

 

HELDEN-CHECK

Komt de slechteraadgever bij je op bezoek. Dat mannetje in je gedachten die jouw doet twijfel of jij wel een Super- vriend kunt worden? Doe dan de Helden-check. Heb je de check gedaan? Meld je hier  aan en stap in de wereld van de helden en Heldinnen. Geef vanaf nu die slechtdraadgever de tip dat 'JIJ dat wel kan'!

 

EIZERSTERQ OP SOCIAL MEDIA

Facebook |Instagram |Pinterest 

Helden inspi ratie

Prikkellampjes voor meer werkplezier
We herkennen het allemaal. Een stijgend stress niveau met letterlijk de handen in het haar omdat je vastloopt. Of een tekort aan positieve energie om je ideeën om te zetten tot actie.....

Bestel nu de Prikkellampjes

 

Train je innovatiekracht en krijg meer voor elkaar!
Wil je meer kunnen vertrouwen op je eigen mogelijkheden om een uitweg te bedenken in uitdagende situaties? En heb je zin in nieuwe avonturen? Het Inspiratie salon bezorgt jou FUN & CREATIEVE SUPERKRACHTEN. 

Ga naar 'De Inspiratie Salon'!

 

0
1
2
3
4
5
6
7

Prikkel lampjes

Online coaching

NIEUW! -OPENT IN WINTER 2019-

Ik ben druk achter de schermen aan het werk aan mijn nieuwe producten en diensten. Nieuwsgierig? Snuffel gerust al rond op de verschillende verdiepingen. 

 

Hou de social media van EIZERSTERQ in de gaten! Of wordt Super-vriend en blijf op de hoogte van de aanloop naar de lancering, NIEUWE PRODUCTEN & AANTREKKELIJKE ACTIES.

Tevens ontvang jij de GRATIS leuke Tools die jou helpen om creativiteit te prikkelen en meer ideeen te genereren.  

 

'Open your mind, let de picto's out'

 

ZAKELIJKE CREATIVITEIT 

Wil je meer kunnen vertrouwen op je eigen mogelijkheden om een uitweg te bedenken in uitdagende situaties? En heb je zin in nieuwe avonturen? Ruimte geven aan vernieuwing en flexibel omgaan met veranderingen.

 

DENK-BLOKKADES OPHEFFEN!

Blokkades? 

Ja, van die situaties waarbij je nieuwe en frisse ideeën kunt gebruiken om ze op te lossen.

 

Denk bijvoorbeeld aan de situatie van het vinden van nieuwe klanten, het aantrekken van talentvol personeel, het verhogen van de omzet, het verlagen van de kosten of het ontwikkelen van waardevolle nieuwe diensten.

 

Het zijn allemaal situaties, te veel om allemaal op te noemen, waarbij je de Helden Tool of de Creatieve-Prikkelampjes van de  Ideeënvertaler kunt inzetten.

 

HELDEN TOOLS 

Ze zorgen dat je duidelijk voor ogen hebt wat je gewenste situatie is en maken inzichtelijk wat de grootste belemmeringen zijn die dit in de weg staan. Hiernaast helpen ze jouw met het inventariseren van kansen en inzichten en met het genereren van écht vernieuwende oplossingen.

 

Kortom anders durven denken en doen! Dat kan met de Helden Tools van Eizersterq. Deze geven jouw de juiste flow om je ideeën realiseren en bezorgen jouw meer werkplezier en succes!

 

Heb je een vraagstuk of probleem waarbij je mijn hulp kunt gebruiken? Neem nu contact op en stel je vraag.

Ik help je graag verder.

 

 

CREATIEVE PRIKKELLAMPJES

Als Ideeënvertaler denk ik met je mee en help ik jou richting te geven aan de oplossing voor je vraag| ideeën| uitdaging. Prikkellampje inspireren om je op een ander denkpad te zetten.

 

Zie een prikkellampje als een Brain Break. Even weg van de werkstress. Jij deelt met mij als Ideeënvertaler je vraag| probleem waar je mee zit. Ik faciliteer en help jou richting te geven naar de oplossing voor je vraag| ideeën| uitdaging. Tevens kan je mij inzetten als Ideeëngenerator.

 

 • Een Prikkellampje staat voor een 20 minuten live sessie (Skype| Face time| Hang Out) met mij als Ideeënvertaler

 • Ideeënvertaler inzetten als Ideeëngenerator.

 • Random in te zetten na het afronden van de Helden tools

 • Inspirator voor creatieve werkvormen om ideeen te genereren.

 • Je flexibel denken nog leniger te maken!

 • Energie boost voor meer werkplezier

 • Denkblokkades opheffen

 

 

LET OP! 

Wil je tijdens de Helden Tools meer input van mij als Ideeënvertaler? Onder aan deze pagina vinden Superhelden die de Helden Tools hebben aangeschaft hun specifieke uitbreiding van de prikkellampjes. Deze hebben inhoudelijk een andere functie dan de creatieve prikkelelampjes.

 

BESTEL ZE NU...

 

PRIKKELLAMPJESKAARTEN BESTELLEN

Werkwijze

Stap 1. Klik op het bedrag van het gewenst aantal prikkellampjes.

 

Stap 2. Betaal je product per IDEAL en ontvang direct je product. Je bent nog 1 stap verwijderd van de activering van je product.

 

Stap 3. Activeer je prikkellampjes-kaart door een mail te sturen naar info@eizersterq.nl. In het onderwerp schrijf je welke Prikkellampjes-kaart je hebt gekocht met het aantal lampjes. Tevens vermeld je in de e-mail jouw voor- en achternaam.

 

Stap 4. Je kunt nu gebruikmaken van de prikkellampjes.

 

Stap 5. Heb je een vraag of creatieve blokkade? Neem contact op via e-mail en omschrijf je vraag. Bellen mag ook we bespreken samen hoe ik je het beste kan helpen en een afspraak maken voor een evt. live online sessie met mij als ideeënvertaler. 

 

Creatieve prikkellampjes*

1 prikkellampje €25

2 prikkellampjes €46

3 prikkellampjes €60 

5 prikkellampjes €90

 

Helden Tools Prikkellampjes*

1 prikkellampje €45

2 prikkellampjes €80 

3 prikkellampjes €114 

5 prikkellampjes €185

 

*Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw en de kaarten zijn een jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

 

 

 

 

EIZERSTERQ OP SOCIAL MEDIA

Facebook |Instagram |Pinterest 

Inspi ratie salon

Online inspiratie

NIEUW! -OPENT IN WINTER 2019-

Ik ben druk achter de schermen aan het werk aan mijn nieuwe producten en diensten. Nieuwsgierig? Snuffel gerust al rond op de verschillende verdiepingen. 

 

Hou de social media van EIZERSTERQ in de gaten! Of wordt Super-vriend en blijf op de hoogte van de aanloop naar de lancering, NIEUWE PRODUCTEN & AANTREKKELIJKE ACTIES.

Tevens ontvang jij de GRATIS leuke Tools die jou helpen om creativiteit te prikkelen en meer ideeen te genereren. 

 

ANDERS DOEN = ANDERS DENKEN

De Inspiratie salon is er voor jou. Zie het als een gezonde snack voor je brein. Het inspirerend materiaal heeft als hoofdingrediënt Anders doen = anders denken. Vergroot je zakelijke creativiteit en wordt flexibel in het omgaan met veranderingen.

 

NIEUW! OPEND IN HET NAJAAR!

Klik hier om in de salon te komen. 

 

Je kunt onbeperkt gebruik maken van de Inspiratie salon. Ga het avontuur aan door de aangeboden inspiratie in te passen in je dagelijkse werkzaamheden. Krijg vertrouwen in je eigen mogelijkheden om een uitweg te kunnen bedenken in uitdagende situaties.

 

Je vind in de salon een diversiteit aan prikborden. Ieder met een eigen thema. Zo ook het Ideeën–dating prikbord voor superhelden die op zoek zijn naar super-vrienden voor 'Liefde op het eerste idee'! Ga naar het Ideeen-dating prikboard in de Inspiratie salon voor meer informatie.

 

HELDEN SPEELAFSPRAKEN

Het moment dat jij in de Inspiratie salon gaat rond kijken zul je ervaren dat je op veel posts kunt klikken om ze te bekijken.

 

De ene post kun je 'alleen lezen' en andere posts geven je de mogelijkheid om deel te nemen om elkaar te inspireren doormiddel van het schrijven van een reactie.

 

Voor de goede orde heb ik een aantal Helden speelafspraken voor het gebruik van de Inspiratie salon. Hoogst waarschijnlijk is het overbodig om te noemen. Enkel wil ik graag dat de Inspiratie salon, voor iedereen, een fijne plek is om naar toe te gaan.

 

Helden afspraken:

 • Wees vriendelijk en hoffelijk, zoals een superheld 
 • We zijn er allemaal bij om een ​​gastvrije omgeving te creëren. Laten we iedereen met respect behandelen. Gezonde debatten zijn natuurlijk, maar vriendelijkheid is vereist.
 • Geen promoties of spam
 • Geef meer dan je meeneemt naar deze online omgeving. Zelfpromotie, spam en irrelevante links zijn niet toegestaan.
 • Respecteer de privacy van iedereen
 • Deel uitmaken van deze online omgeving vereist wederzijds vertrouwen. Voel je vrij om reacties te plaatsen daar waar je wordt uitgenodigd om te reageren, maar een simpele reactie moet niet worden beschouwd als een uitnodiging om je spullen te plaatsen, tenzij je om informatie wordt gevraagd.
 • Eizersterq beheert de online omgeving en heeft als doel om elkaar te inspireren. Op deze manier kunnen we elkaar verder helpen om je ideeën tot leven te laten komen om de wereld een stukje mooier te maken.  
 • De beheerder Eizersterq geeft toestemming voor het plaatsen van posts/ reacties. Wanneer deze ongepaste zijn behoud ons het recht de reacties te wijgeren of te verwijderen. 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden zodra er nieuw materiaal in de INSPIRATIE SALON word ge-upload?

 

JA DAT WIL IK!

Word Super-vriend van Eizersterq. 

  

EIZERSTERQ OP SOCIAL MEDIA

Facebook |Instagram |Pinterest 

 

Visual recor ding

Jouw bijeenkomst in beeld
Tekenen als superkracht! Een Visual recorder maakt het mogelijk om de kern van je bijeenkomst in een oogopslag te laten zien en dat deze beter onthouden wordt.

Jouw bijeenkomst in beeld

 

Visual recording werkwijze
Een visueel verslag bestaat meestal uit één tekening op groot formaat papier. De tekening wordt live gemaakt: dat wil zeggen dat na afloop van de meeting de essentie ervan op tekening staat. 

Werkwijze

 

0
1
2
3
4
5
6
7

Visual recor ding

Bedrijven

'Every picture tells a story'

Zien waar we het over hebben, gehoord voelen en gezien worden geeft je een bestaansgevoel. Jij doet er toe!

 

Begrijpen & Begrepen worden dat geeft POWER. Dat is voor mij mijn grootste drijfveer om als Visual Recorder te werken. Het geeft voor mij dat extra geluksgevoel om dit aan mijn bedrijf Eizersterq te mogen toevoegen.

 

Mensen zijn van nature visuele denkers. Zo vinden we betekenis in de wereld om ons heen. Visueel denken is één van de basis kwaliteiten van onze hersenen en kan worden toegepast om informatie die op ons af komt te ordenen, het vergroot denkkracht en verbetert de communicatie. 

 

 

VISUAL RECORDING

Ik maak live, te zien voor iedereen, de essentie van de verhalen zichtbaar door woord en beeld te combineren.

Zie het als tolk die gesproken woorden vertaalt naar visuele taal die inzicht geeft en beter onthouden wordt. De visuele oerkracht zorgt ervoor dat mensen elkaar beter begrijpen en sneller in actie komen om hun doel(en) te bereiken.

 

Waar kan Visual Recording ingezet worden?

Op meetings waar mensen samenkomen wordt kennis en ervaring met elkaar gedeeld. Meestal zijn dit gesproken woorden en worden er veel afspraken gemaakt. Maar hoe onthouden we dat? Wat was de kern of conclusie van iemand zijn verhaal? Een Visueel verslag maakt het mogelijk om de kern in een oogopslag te zien! 

 

Het werkt bij:

 • Strategiesessies
 • Bijeenkomsten
 • Workshops
 • Congressen
 • Brainstorms

 

 

Visual recorder inhuren*

BOEK NU... voor een:

 • Dagdeel (4uur) €599,-
 • Dag   (8 uur) €1198,-

 

* alle prijzen zijn ex. 21% btw

 

 

TEKENEN? JIJ KAN HET OOK!

TEKENEN IS LATEN ZIEN WAT JE BEDOELT

 

Tekenen als tool niet als doel. De visuele oerkracht zorgt ervoor dat mensen elkaar beter begrijpen en sneller in actie komen om hun doel(en) te bereiken. Tekenen is hét middel om tot de kern te komen.

 

Lijkt dat nu echt iets voor jou? Dan is dit jouw geluksdag en heb ik geweldig goed nieuws voor jou.

 

Heb je moeite met het presenteren van je ideeen en krijg je het gevoel dat je tegen een muur aan het praten ben? En verlang jij naar het gevoel dat je nou een begrepen wordt door collega's of klanten?

 

Dan heeft Eizersterq voor jou een super tool die jou leert te laten zien wat je bedoeld. Ik heb het over de online training Zakelijk tekenen met LEF. Lees verder over het fantastische aanbod en grijp je kans!

 

Grijp nu je kans!

Succesvol zijn, als bedrijf onderscheidend kunnen zijn en blijven dat wil iedereen, maar hoe doe je dat nu in de praktijk? 

Ideeën bedenken en ontwikkelen is 1 ding daarvan. Het andere is dat jouw omgeving jouw ideeën gaat begrijpen en beleven zodat jij zonder al te veel woorden in een oogopslag kan laten zien wat je bedoeld.

 

De Superkrachten van Eizersterq laten je anders denken en doen zodat jij jouw ideeën effectief kunt realiseren. De superkracht die Eizersterq voor jou heeft is de visuele oerkracht.  

 

 

Nu heb ik goed nieuws voor jou!

Eizersterq viert feest, gewoon om jou in het zonnetje te zetten. Vandaag pak ik vast 1 cadeautje uit. Een cadeautje speciaal voor jou. Ik nodig je uit om vandaag te starten om een visuele held te worden. Bestel, in Pre order, de online training zakelijk tekenen met LEF (lancering winter 2020) en ontvang alvast de eerste module waar je direct mee aan de slag kan gaan. 

 

PRE ORDER NU! 

 

ONLINE TRAINING ZAKELIJK TEKENEN MET LEF

VAN €259*,- VOOR €197*,-

 

BESTEL HIER

 

* alle prijzen zijn ex. 21% btw 

 

 

EIZERSTERQ OP SOCIAL MEDIA

Facebook |Instagram |Pinterest 

Visual recor ding

Werkwijze

Werkwijze Visual Recording

Ik maak de live-tekening met professionele kleurvaste markers met een lijnvoering in zwart en een gelimiteerd kleurenpalet. 

 

In een 1e telefoongesprek onderzoeken we samen wat jouw wensen zijn.

 

Als er een klik is van beide kanten dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Dit gesprek vindt een aantal dagen voorafgaand aan de meeting plaats. 

 

Tijdens het intakegesprek geeft de opdrachtgever de nodige informatie over de inhoud, achtergrond en deelnemers van de meeting. Tevens bespreken we praktische zaken die van belang zijn voor op de dag dat de meeting plaats vindt.

 

Vervolgens stuur ik een offerte met algemene voorwaarden per email.

 

Na een overeenstemming zien we elkaar op de dag van de meeting.

 

 

VISUAL RECORDER INHUREN*

BOEK NU...voor een:

 • Dagdeel (4uur) €599,-
 • Dag   (8 uur) €1198,-

 

* alle prijzen zijn ex. 21% btw

 

 

EIZERSTERQ OP SOCIAL MEDIA

Facebook |Instagram |Pinterest 

Ideeën vertaler

Succesvol innoveren
De Ideeënvertaler, Patricia Kroes, heeft meerdere sets Helden Tools samengesteld die jouw zakelijke creativiteit ontwikkelen. Ze dagen je uit anders te durven denken en doen zodat je Eizersterq bent in het effectief realiseren van je ideeën. 

lees meer...

 

Helden Tools, onmisbaar voor elke ondernemer en professional!
Ik help jou je ideeën vorm te geven en te ontwikkelen tot concrete plannen. Zo daag ik je uit in een creatieve Helden-flow te komen en originele ideeën uit je pen te laten vloeien.

Naar de Helden Tools

 

0
1
2
3
4
5
6
7

Ideeën vertaler

Ondernemers en professionals

'If you see it in your mind, you will hold it in your hand', dat is zakelijke creativiteit.

 

Hai superheld,

Innoveren is van Levens belang!

Doe je mee om de wereld een stukje mooier te maken?

De missie van Eizersterq is een team van superhelden creëren die anders durven denken en doen zodat zij Eizersterq zijn in het effectief realiseren van ideeën voor een betere wereld.

 

Wie zijn die superhelden?

 • Het zijn de idee-eigenaren van de toekomst.
 • ZZP-er's | ondernemers | professionals die de wereld een warm hart toe dragen.
 • Je bent iemand waarvan de ondernemings activiteiten en innovatieve ideeën een bijdrage leveren aan een betere wereld.
 • Je bent opzoek naar een helpende hand om je idee te kunnen realiseren zodat deze het daglicht gaat zien.
 • Je zoekt ondersteuning van anderen dat ervoor zorgt dat je samen sterk staat!
 • Je wilt een succesvolle en onderscheidende onderneming zijn. 
 • Je wilt je gevoel dat je er alleen voor staat als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Je wilt van betekenis zijn en jou voetafdruk achter laten op deze planeet. 

 

 

ZAKELIJKE CREATIVITEIT

Wil je meer kunnen vertrouwen op je eigen mogelijkheden om een uitweg te bedenken in uitdagende situaties? En heb je zin in nieuwe avonturen? Ruimte geven aan vernieuwing en flexibel omgaan met veranderingen. 

 

DENK-BLOKKADES OPHEFFEN!

Blokkades? 

Ja, van die situaties waarbij je nieuwe en frisse ideeën kunt gebruiken om ze op te lossen.

 

Denk bijvoorbeeld aan het vinden van nieuwe klanten, het aantrekken van talentvol personeel, het verhogen van de omzet, het verlagen van de kosten of het ontwikkelen van waardevolle nieuwe diensten.

 

Ervaar jij als ondernemer of als professional...

 • Een stijgend stress niveau met letterlijk de handen in het haar omdat je vastloopt in het bedenken van ideeën of ontwikkelen ervan?
 • Dat je weinig of nul mogelijkheden ziet om je  producten en diensten te verbetering?
 • Moeilijk grip te krijgen op een vraagstuk omdat je nog niet precies weet of je het probleem helder voor ogen hebt? 
 • Verminderde productiviteit in het bedenken van nieuwe ideeën?
 • Dat ideeën uiteindelijk niet tot ontwikkeling komen en vervolgens in een bureaulade belanden?
 • De behoefte om samen met Super-vrienden ideeën te realiseren?

 

Het zijn allemaal situaties waarbij je de Helden Tool van de  Ideeënvertaler kunt inzetten.

 • De HeldenTools zorgen er voor dat je duidelijk voor ogen hebt wat je gewenste situatie is.

 

 • Ze maken inzichtelijk wat de grootste belemmeringen zijn die de gewenste situatie in de weg staan.

 

 • Daarnaast helpen ze jouw met het inventariseren van kanseninzichten en met het genereren van échte vernieuwende oplossingen.

 

 

Dit alles hoef je niet alleen te doen. Als  Ideeënvertaler help ik jou middels de prikkellampjes bij dit innovativeproces. 

 

Een Prikkellampje staat voor een 20 minuten live sessie (Skype| Face time| Hang Out) met mij als Ideeënvertaler. 

 

Als Ideeënvertaler denk ik met je mee en help ik jou richting te geven aan de oplossing voor je vraag| ideeën| uitdaging. Prikkellampje inspireren om je op een ander denkpad te zetten.

 

Kortom anders durven denken en doen! Dat kan met de Helden Tools van Eizersterq. Deze geven jouw de juiste flow om je ideeën realiseren en bezorgen jouw meer werkplezier en succes!

 

HELDEN-CHECK

Ben je niet zeker of je een held kan zijn?

 

Stel jezelf dan eerst deze vragen:

 • Kan ik iemand helpen zonder er direct er iets voor terug te hebben?
 • Kan ik een forse boomstam optillen zonder een spier te vertrekken?
 • Kan ik water in ijs transformeren?
 • Heb ik een ander bijzonder talent?

 

Heb je een van deze vragen met een JA beantwoord? Geweldig!

Je bezit het Helden-DNA. Lees verder! 

 

Klaar voor de start?.....ACTIE!

 

IDEEENVERTALER

Als Ideeënvertaler faciliteer ik je tijdens jouw Heldenmissie. Ik help jouw om  mogelijkheden en kansen te zien zodat jij Eizersterq bent in het effectief realiseren van ideeën

 

Maak nu een afspraak met de Ideeënvertaler voor een vrijblijvend intake gesprek waarin we jouw wensen en/of knelpunten besprekenen om jouw werkplezier het dak uit te laten knallen.

 

Ik kan jou helpen, 

Zo niet? Geen punt, dan is er altijd wel iets waar ik je blij mee kan maken. Zoals mijn gratis downloads of de 'Inspiratie salon' waarmee jij jou zakelijke creativiteit mee kunt prikkelen. 

 

Tring...TrrrInG...tRRRiNG..!

 

Start vandaag nog met het wakker maken van die innerlijke superheld.

 

Pak jouw kans en start met het effectief realiseren van je ideeën! Klaar om te starten met jouw HeldenmissieGa nu naar de Helden Tools!

 

GO!

 

Heb je vragen? Ik zie je aan de andere kant in de Helden-wereld ;-)

 

 

EIZERSTERQ OP SOCIAL MEDIA

Facebook |Instagram |Pinterest 

 

Ideeën vertaler

Helden tools

NIEUW! -OPENT IN WINTER 2019-

Ik ben druk achter de schermen aan het werk aan mijn nieuwe producten en diensten. Nieuwsgierig? Snuffel gerust al rond op de verschillende verdiepingen. 

 

Hou de social media van EIZERSTERQ in de gaten! Of wordt Super-vriend en blijf op de hoogte van de aanloop naar de lancering, NIEUWE PRODUCTEN & AANTREKKELIJKE ACTIES.

Tevens ontvang jij de GRATIS leuke Tools die jou helpen om creativiteit te prikkelen en meer ideeen te genereren. 

 

 

WAT ZIJN HELDEN TOOLS?

 • De Helden Tools zorgen er voor dat je duidelijk voor ogen hebt wat je gewenste sitautie is.
 • Ze maken inzichtelijk wat de grootste belemmeringen zijn die de gewenste situatie in de weg staan.
 • Daarnaast helpen ze jouw met het inventariseren van kansen, inzichten en met het genereren van échte vernieuwende oplossingen.

 

Helden Tools is een online product met een extra Heldendimensie. Als je aan online denkt dan kan je dat associeren met "Ik doe dit alleen. Met mijn computer achter een bureau dus hoe gaat mij dat nu helpen?" 

 

Bij EIZERSTERQ sta je er niet alleen voor!

 

Als  Ideeënvertaler help ik jou middels de prikkellampjes bij dit innovativeproces. Helden Tools bevatten een ingebouwd Prikkellampje.

 

HELDEN TOOL PRIKKELLAMPJES

 • Een Prikkellampje staat voor een 20 minuten live sessie (Skype| Face time| Hang Out) met mij als Ideeënvertaler.
 • Coaching specifiek op proces van idee naar oplossing.
 • Gekoppeld aan de Helden Tools
 • Innovatie op een specifieke organisatie of bedrijf vraag 
 • Ontwikkelen van je innovatiekracht

 

Hiermee faciliteer ik je tijdens jouw Heldenmissie. Ik help jouw mogelijkheden en kansen te zien zodat jij Eizersterq bent in het effectief realiseren van ideeën

 

De lampjes kun je, naar eigen behoefte, uitbreiden met een kaart van 1, 2, 3 of 5 lampjes. Ga voor de prijzen naar de Helden Tool prikkellampjes.

 

ONLINE HELDEN TOOLS

Wat zit er in elke Toolbox?

 • Kennismaking gesprek van 20 min. 
 • 1 prikkellampje 20 min. live sessie met de Ideeënvertaler 
 • Na gebruik prikkellampje volgt een inhoudelijk samenvatting per mail
 • Gratis toegang tot de 'Inspiratie Salon'  en online Slack community HELDEN-SALON (na aankoop van Helden Tool stuur je een email naar info@eizersterq.nl met in het onderwerp: Ik wil uitgenodigd worden voor de Helden-salon en geef aan welke Helden Tool je hebt aangeschaft. Vervolgens zul je per email een uitnodiging krijgen om deel te nemen aan de community Helden-Salon).

 

Als extra bonus krijg jij met jouw idee een plekje op het Ideeën-dating prikbord! Hoe gaaf is dat?

Vind daar de Super-vrienden die jou kunnen gaan helpen met het realiseren van je idee.

 

BOEK NU...

! Vraag je je af welke tool nu het beste bij jouw situatie past? Neem op dat moment contact met mij op en krijg een advies welke tool(s) bij jouw situatie en behoeftes passen.

Vliegende start €127,- 

Goede voorbereiding is het halve werk. Deze tool geeft je vleugels! Je bent goed voorbereid om aan het 'Ideeën vangen' te beginnen. Je hebt het doel en de creatieve vraag helder voor ogen.

 

Ideeën vangen €127,-

Met deze tool ga je als een trein en verzamel je originele ideeën voor jou Heldenmissie! 

 

Ontwikkel lab €127,-

Het belangrijkste in deze Tool is het experimenteren en testen. Je maakt van je idee een concept.

 

Helden actie €127,-

Deze tool bereid je voor op lancering van het idee. Het gaat daarbij om je ideeën om te zetten naar actiepunten.

 

 

'Creativiteit is iets nieuws zien (kansen of oplossingen voor problemen), iets nieuws vinden en iets nieuws doen of maken'. (www.Leren.nl, 2019)

 

*Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw

 

 

Bemerk je, buiten deze Helden Tools om, een wens te hebben om je persoonlijke helden kracht te ontwikkelen? Vraag naar de mogelijkheden wat ik voor je kan betekenen.

Of

Wil je met de Ideeënvertaler real live aan het werk. Dat kan! Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden om vervolgens een offerte om maat te maken.

 

EIZERSTERQ OP SOCIAL MEDIA

Facebook |Instagram |Pinterest 

 

                        -Innoveren is van levensbelang-

 

                  Eizersterq vangt, deelt, verbindt ideeën. 

                                  Samen sta je sterk!

 

Een team van Superhelden van creëren! Wauw wat een droom....... Elke dag kom ik met een heldensprong mijn bed uit, klaar om mijn superkrachten in te zetten. 

 

Mijn alias superheldin Vera Staan oftewel V-Woman heeft tekenen als een van haar superkrachten. De visuele oerkracht zorgt ervoor dat mensen elkaar beter begrijpen en sneller in actie komen om hun doel(en) te bereiken. 

 

Haar pen en papier gaan altijd mee op haar HELDENMISSIE;

Een SUPERHELDEN team creëren van ZZP-ers, die nieuwe opdrachten of klanten willen verwerven/ product vernieuwing wensen of op andere vlakken willen vernieuwen.

 • Hoe ontdek je daarvoor steeds nieuwe kansen?
 • Hoe krijgen jouw ideeën nu het daglicht te zien?
 • Hoe kun je ideeën ontwikkelen en daarin succesvol zijn?

 

Als ideeënvertaler help ik ZZP-er's anders te denken en te doen zodat zij Eizersterq zijn in het effectief realiseren van hun ideeën.

 

Hoe bereik ik of liever gezegd hoe bereiken WIJ dat?

Dat is niet gemakkelijk. En aardig ingewikkeld.

 

Om die Heldenmissie te volbrengen heeft Eizersterq een aantal SUPERKRACHTEN:

 

 • IDEEEN VANGEN & DELEN

          Ideeënvertaler| Visual Recording

 

 • HELDEN INSPIRATIE

          Prikkellampjes| Inspiratie Salon

 

 • SUPERHELDEN ZOEKEN & VERBINDEN

          Ideeën- dating 

 

Ik geloof in een wereld waarin we met elkaar meer kunnen bereiken dan in je eentje. Daarom heb ik jouw hulp nodig!

 

Jij maakt het verschil met jouw superkrachten. Ga op jouw geheime missie en stap nu in de lift! Transformeer, net als Clark Kent, naar een superheld!

 

Superhelden gezocht! Voor een betere wereld, die begint bij creativiteit en dat kan jij!

 

EIZERSTERQ OP SOCIAL MEDIA

Facebook |Instagram |Pinterest 

Bel Eizersterq
0
1
2
3
4
5
6
7